Gradbiščne ograje

Gradbiščna ograja​

Mrežasta mobilna gradbiščna ograja je najpogosteje izbrana oblika za ograditev gradbišč. Ponujamo visokokakovostne ograje, s pravokotnim ali ovalnim ojačanim okvirjem (zaobljena zgornja dva robova).

Na voljo imamo različne rešitve, kot so posebna vrata za osebne prehode ali za prehode vozil in vso potrebno dodatno montažno opremo (betonski podstavki, PVC podstavki, spojke, stabilizacijski podporniki, montažne igle …).

Zahvaljujoč temu je mogoče na gradbišču postaviti profesionalno in varno gradbiščno ograjo, skladno z vsemi standardi.

Gradbiščne ograje

Obišči spletno trgovino

Ograje za varnost na gradbišču

Poskrbite za varnost

Gradbiščne ograje zagotavljajo varnost ali služijo kot pregrada, ki prepreči dostop nepooblaščenim. Preprečujejo dostop na območja, ki zaradi gradbenih del ali drugih nevarnosti niso dostopna. Uporabi se jo lahko za zaščito in označitev gradbišč, zavarovanje delovnih mest, območij omejenega gibanja in športnih ali ostalih prireditev. Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"V Klančarjih smo prepoznali zanesljivega in ambicioznega partnerja, ki sledi trendom v gradbeništvu in s katerim bomo vedno našli najboljšo rešitev, ko gre za žerjave. Skupno nam je to, da stremimo k zaposlovanju mladega in zagnanega kadra, željnega dela na projektih visoke zahtevnosti, kar našo panogo dela zanimivo in privlačno."

Makro 5  gradnje d.o.o. / Igor Hvastja, direktor

"Podjetje Klančar žerjavi je uspešno izvedlo postavitev žerjavov v dogovorjenem roku, to pa je ključnega pomena za vsak projekt. V primeru odkritih napak so prevzeli vso odgovornost in ravnali s popolnim zavedanjem razmer. S svojo strokovnostjo uživajo naše polno zaupanje, njihova služba za pomoč strankam in tehnična podpora pa sta pri našem sodelovanju odigrali pomembno vlogo."

Yapi Merkezi (Drugi tir - 2TDK) / Altan Miskioglu

"S podjetjem Klančar žerjavi delamo, ker imajo kvalitetne žerjave in dobro storitev. Najbolj pomembno je, da se, ko pride do okvar, hitro odzovejo in tudi rešijo. Rešijo pa tudi zelo zahtevne projekte, ko na prvi pogled žerjava sploh ni možno montirati."

Euro-Stan d.o.o. / Ilija Grgić

"Podjetje Klančar je zanesljiv partner, na katerega se lahko zanesete. Sodelovanje, ki smo ga imeli pri enem od naših projektov v Sloveniji, je bilo izjemno. Hitro in učinkovito so odgovorili na vsa naša vprašanja in dvome. Storitev, ki so jo zagotovili, je bila na visoki ravni, brez kakršnih koli težav. Stolpni žerjav Potain MD235, ki smo ga najeli od njih, je bil zanesljiv in je odigral ključno vlogo skozi celotno trajanje projekta. Iskreno priporočamo podjetje Klančar kot dobavitelja žerjavov."

GMC KOVI, kovinske konstrukcije, d.o.o.

"S komerkoli na vašem podjetju komuniciram, čutim ekipno vzdušje in poseben odnos in energijo. Res ne poznam drugega podjetja s takšno klimo."

SGP Zidgrad Idrija d.d. / Aleš Lampe

Naši naročniki