Gradbiščne ograje

Gradbiščna ograja​

Mrežasta mobilna gradbiščna ograja je najpogosteje izbrana oblika za ograditev gradbišč. Ponujamo visokokakovostne ograje, s pravokotnim ali ovalnim ojačanim okvirjem (zaobljena zgornja dva robova).

Na voljo imamo različne rešitve, kot so posebna vrata za osebne prehode ali za prehode vozil in vso potrebno dodatno montažno opremo (betonski podstavki, PVC podstavki, spojke, stabilizacijski podporniki, montažne igle …).

Zahvaljujoč temu je mogoče na gradbišču postaviti profesionalno in varno gradbiščno ograjo, skladno z vsemi standardi.

Gradbiščne ograje

Obišči spletno trgovino

Ograje za varnost na gradbišču

Poskrbite za varnost

Gradbiščne ograje zagotavljajo varnost ali služijo kot pregrada, ki prepreči dostop nepooblaščenim. Preprečujejo dostop na območja, ki zaradi gradbenih del ali drugih nevarnosti niso dostopna. Uporabi se jo lahko za zaščito in označitev gradbišč, zavarovanje delovnih mest, območij omejenega gibanja in športnih ali ostalih prireditev. Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: Razlike v času, zdravja, hrbtov, zadovoljstva fantov in pristopa k delu."

Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič

"Vertikalno stebrno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o., Jure Kodrič

"Ne predstavljam, si kako bi tako zahteven projekt uspešno izpeljali brez vašega svetovanja in resnično odlične rešitve. V začetku smo dvomili, a zelo hitro dobili potrditev, da gre za odlično rešitev. Hvala še enkrat in se vidimo na naslednjem projektu."

Strabag d.o.o., Taras Acman (Cukrarna Ljubljana)

"Z žerjavom potrebujemo do 2 delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgraditi povprečno hišo 200 m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"

Konstrukcije d.o.o., g. Perčič

"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016

Naši naročniki