Stebrna dvigala

Zakaj najeti stebrno dvigalo?

Uporaba stebrnega dvigala zelo opazno pripomore k dvigu učinkovitosti na gradbišču. Na voljo imamo različne modele stebrnih dvigal, ki so odlična pomoč pri vertikalnem transportu materiala in tudi oseb na gradbišču. 

Za primer vzemimo manjše, 300 kg stebrno dvigalo. Njegova uporaba bistveno olajša montažo vseh vrst gradbenih odrov in je v pomoč tudi pri transportu fasadnih materialov v naslednjem koraku gradnje. 

Vsa naša stebrna dvigala so certificirana za prevoz oseb in materiala, zato z njimi prihranite čas in se izognete dolgotrajnemu vzpenjanju po stopniščih na visoke objekte.

Dvigne učinkovitosti na gradbišču in zagotavlja varno, hitro in enostavno uporabo. Primerno je za širok spekter uporabe.

Stebrna dvigala pri delu

Stebrno dvigalo enostavno od nas do vas!

Postopek najema ali nakupa stebrnega dvigala je pri nas hiter in preprost. Pri stebrnem dvigalu se vse vrti okoli enostavnosti:

  • Enostavna montaža z jasnimi navodili
  • Enostavna in intuitivna uporaba
  • Enostavno vzdrževanje
  • Enostavno viden prihranek časa

Dvig učinkovitosti

Po besedah strank stebrno dvigalo za osebe in material močno pripomore k dvigu učinkovitosti na gradbišču. Deluje tako, da večje količine materiala dostavlja do vseh vnaprej določenih nadstropij le s pritiskom na gumb. Odhod in prihod na delovno mesto sta varna in hitra, uporaba pa je preprosta in primerljiva s klasičnimi osebnimi dvigali.

V naši floti so stebrna dvigala primerna za različna gradbišča in namene, od energetskih obnov fasad in streh, do uporabe pri adaptacijah in novogradnjah. 

Stebrno dvigalo na delu
Kako izgleda stebrno dvigalo?

Varnost in zadovoljstvo

Z uporabo stebrnega dvigala sta izboljšana še dva izjemno pomembna dejavnika – varnost in zadovoljstvo uporabnikov. Izognemo se namreč nošenju materiala po stopniščih in uporabi improviziranih konzolnih dvigal.

Če želite prednosti uporabe stebrnega dvigala videti na lastne oči, za vas z veseljem organiziramo ogled gradbišča, kjer je stebrno dvigalo v uporabi. Lahko pa se oglasite v našem skladišču, kjer boste sami preizkusili naše demonstracijsko stebrno dvigalo.

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: Razlike v času, zdravja, hrbtov, zadovoljstva fantov in pristopa k delu."

Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič

"Vertikalno stebrno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o., Jure Kodrič

"Ne predstavljam, si kako bi tako zahteven projekt uspešno izpeljali brez vašega svetovanja in resnično odlične rešitve. V začetku smo dvomili, a zelo hitro dobili potrditev, da gre za odlično rešitev. Hvala še enkrat in se vidimo na naslednjem projektu."

Strabag d.o.o., Taras Acman (Cukrarna Ljubljana)

"Z žerjavom potrebujemo do 2 delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgraditi povprečno hišo 200 m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"

Konstrukcije d.o.o., g. Perčič

"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016

Naši naročniki