Vredni smo zaupanja, saj uspešno izpeljemo več kot 220 projektov na leto

S polno paro in veliko predanostjo delamo vse leto, sodelujemo pri večjih in manjših projektih. Ker smo polni izkušenj in strokovnega znanja, gradbena podjetja rada sodelujejo z nami in cenijo naše nasvete. Vsakega dela se lotimo enako strokovno in enako zagnano.

Od začetkov do danes smo pomagali več kot 700 strankam, ki so nam zveste in se rade vračajo.

Najem stolpnega žerjava za prenovo hotela Golf, Bled, 2017

Izvedbeno podjetje: Uni-Mobil d.o.o.
Tip objekta: Hotela Golf, Bled
Opis objekta: Za potrebe prenove interierja znanega hotela Golf na Bledu smo na željo našega partnerja postavili stolpen žerjav Potain MC68C. S 46 metrov dolgo roko je žerjav odlično služil pri premikanju stare opreme in nove opreme hotela. Projekt je zaključen v manj kot treh mesecih, kar je še potrdilo dejstvo, da žerjav omogoči hitrejšo ne samo gradnjo, ampak tudi prenovo raznih objektov. Na del hotela je bil zaradi odlaganja opreme postavljen tudi gradbeni oder.
Povezava: www.unimobil.si

Najem stolpnih žerjavov, Beograd, 2016

Izvedbeno podjetje: Kamgrad d.o.o.
Tip objekta: Trgovski center Plaza, Beograd
Opis objekta: V letu 2016 smo začeli z našim največjim projektom do sedaj. Na željo stranke, gradbenega podjetja Kamgrad d.o.o.(Hrvaška) smo v Beogradu postavili 5 stolpnih žerjavov z dolžinami rok od 50 - 57,5m. Vrh žerjavov ponuja izjemen razgled na reko Donavo.
Povezava: www.kamgrad.hr

Montaža samopostavljivega žerjava, Strunjan, 2015

Izvedbeno podjetje: Planinvest d.o.o.
Tip objekta: Stanovanjska hiša
Opis objekta: Za partnerja smo priskrbeli žerjav na težko dostopni parceli - zaradi odmaknjenosti gradbišča in zahtevne ceste smo pri vleki žerjava uporabili tovornjak in traktor. Projekti se na Obali večkrat izvajajo na težko dostopnih gradbiščih, kjer se lahko gradnja z žerjavom zdi nemogoča, a za vas vedno najdemo rešitev!

Hidroelektrarna Brežice, 2015

Izvedbeno podjetje: RGP d.o.o.
Tip objekta: Gradnja hidroelektrarne na reki Savi
Opis objekta: Hidroelektrarna Brežice je peta v verigi šestih elektrarn na spodnji Savi. Pri izdelavi ogromne betonske konstrukcije smo pomagali z dvema samopostavljivima žerjavoma: Potain HD25(roka 27m) in Cattaneo CM82S4 (roka 32m).
Povezava: www.rgp.si

Demontaža stolpnega žerjava, objekt Solis, Koper, 2014

Izvedbeno podjetje: Mestna občina Koper
Tip objekta: Umik žerjava z nedokončanega objekta
Opis objekta: Na prošnjo mestne občine Koper smo se z italijanskim lastnikom žerjava dogovorili za umik z gradbišča in ga tudi izvedli. Žerjav Comedil CT 651 s 65-metrsko roko je bil postavljen na višini 55 metrov in je dolgo neuporabljen stal na gradbišču nedokončanega objekta.
Povezava: www.koper.si

Stanovanjska soseska “Zeleni gaj”, Brdo 2013

Izvedbeno podjetje: Strabag d.o.o, Javna razsvetljava Ljubljana d.d.
Tip objekta: Novogradnja stanovanjskega naselja
Opis objekta: Pri gradnji stanovanjske soseske Zeleni gaj na Brdu pri Ljubljani smo pomagali z najemom in postavitvijo našega gradbenega odra v dolžini 18.000 m2 ter z dvema našima žerjavoma "potain MC 85B (višina 30m) in Cattaneo CM 90S4), ki še vedno stojita na gradbišču.
Povezava: www.strabag.si

Nordijski center Planica 2014

Izvedbeno podjetje: Tosidos d.o.o
Tip objekta: Novogradnja NC Planica
Opis objekta: Sodelovali smo pri izgradnji podzemnega objekta betonske konstrukcije. V njem je urejen tekaški center, ki ga je vse leto možno zasneževati. Gradnja je potekala s tremi žerjavi: PotainMC 85B (višina 40m) in dvema žerjavoma Cattaneo CM 90S4. Na ta način smo dosegli pokritost celotnega gradbišča z nizkimi stroški montaže žerjavov.
Povezava: www.tosidos.si