Vrijedni smo povjerenja, više od 220 projekata godišnje

Vrijedni smo povjerenja

Kranovi su naša strast. Rad s njima na gradilištu ima toliko prednosti da ćete sigurno uživati u našem entuzijazmu.

Novi projekti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi dictum hendrerit velit, commodo venenatis erat suscipit id. Ut eu dui interdum, rutrum mi vel, aliquam libero. Pellentesque libero lorem, lobortis euismod ultricies sit amet, egestas ac nisl.

Zemljevid lokacij

Zemljevid projektov prikazuje vse projekte našega podjetja od leta 2012 do danes. V zemljevid smo vključili vse projekte, kjer so sodelovali naši žerjavi in vse projekte, pri katerih je bil vključen naš gradbeni oder, vendar nad 500m2. Med drugim lahko opazimo, da smo v letu 2016 začeli s projekti tudi na Hrvaškem in v Srbiji.

Kontaktirajte nas

Javite nam svoje želje, potrebe, izazove, probleme ili pitanja. Vjerujemo da ćemo vas impresionirati svojim znanjem, iskustvom i rješenjima.

Stranke o nas

"V Klančarjih smo prepoznali zanesljivega in ambicioznega partnerja, ki sledi trendom v gradbeništvu in s katerim bomo vedno našli najboljšo rešitev, ko gre za žerjave. Skupno nam je to, da stremimo k zaposlovanju mladega in zagnanega kadra, željnega dela na projektih visoke zahtevnosti, kar našo panogo dela zanimivo in privlačno."

Makro 5  gradnje d.o.o. / Igor Hvastja, direktor

"Podjetje Klančar žerjavi je uspešno izvedlo postavitev žerjavov v dogovorjenem roku, to pa je ključnega pomena za vsak projekt. V primeru odkritih napak so prevzeli vso odgovornost in ravnali s popolnim zavedanjem razmer. S svojo strokovnostjo uživajo naše polno zaupanje, njihova služba za pomoč strankam in tehnična podpora pa sta pri našem sodelovanju odigrali pomembno vlogo."

Yapi Merkezi (Drugi tir - 2TDK) / Altan Miskioglu

"S podjetjem Klančar žerjavi delamo, ker imajo kvalitetne žerjave in dobro storitev. Najbolj pomembno je, da se, ko pride do okvar, hitro odzovejo in tudi rešijo. Rešijo pa tudi zelo zahtevne projekte, ko na prvi pogled žerjava sploh ni možno montirati."

Euro-Stan d.o.o. / Ilija Grgić

"S komerkoli na vašem podjetju komuniciram, čutim ekipno vzdušje in poseben odnos in energijo. Res ne poznam drugega podjetja s takšno klimo."

SGP Zidgrad Idrija d.d. / Aleš Lampe

"Vertikalno gradbeno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o. / Jure Kodrič

Naši klijenti