Vredni smo zaupanja, letno več kot 220 projektov

Vredni smo zaupanja

Žerjavi so naša strast. Delo z njimi na gradbišču ima toliko prednosti, da se boste naše navdušenosti zagotovo navzeli tudi vi.

Novi projekti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi dictum hendrerit velit, commodo venenatis erat suscipit id. Ut eu dui interdum, rutrum mi vel, aliquam libero. Pellentesque libero lorem, lobortis euismod ultricies sit amet, egestas ac nisl.

Zemljevid lokacij

Zemljevid projektov prikazuje vse projekte našega podjetja od leta 2012 do danes. V zemljevid smo vključili vse projekte, kjer so sodelovali naši žerjavi in vse projekte, pri katerih je bil vključen naš gradbeni oder, vendar nad 500 m². Med drugim lahko opazimo, da smo v letu 2016 začeli s projekti tudi na Hrvaškem in v Srbiji.

 

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: Razlike v času, zdravja, hrbtov, zadovoljstva fantov in pristopa k delu."

Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič

"Vertikalno stebrno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o., Jure Kodrič

"Ne predstavljam, si kako bi tako zahteven projekt uspešno izpeljali brez vašega svetovanja in resnično odlične rešitve. V začetku smo dvomili, a zelo hitro dobili potrditev, da gre za odlično rešitev. Hvala še enkrat in se vidimo na naslednjem projektu."

Strabag d.o.o., Taras Acman (Cukrarna Ljubljana)

"Z žerjavom potrebujemo do 2 delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgraditi povprečno hišo 200 m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"

Konstrukcije d.o.o., g. Perčič

"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016

Naši naročniki