Ko gradite,
se oglasite

Imate za gradnjo vse,
kar potrebujete?

Na področju gradbeništva imamo več kot 40 let izkušenj, znani pa smo tudi po poštenosti in skrbi za dobre odnose.

V vsakem trenutku vam bomo z veseljem strokovno svetovali, poleg koristnih nasvetov pa vam nudimo tudi veliko izbiro najrazličnejše gradbene opreme. V ponudbi imamo kakovostno novo in rabljeno gradbeno opremo.

Gradbeno dvigalo

Dvignite učinkovitost vašega
gradbišča.

Preberi več

Gradbeni oder

Prava rešitev za varno in enostavno
delo na stavbi.

Preberi več

Gradbiščna ograja

Poskrbite za varnost in profesionalen
izgled gradbišča.

Preberi več

Kontejner

Ustvarite individualen in posebej
prilagojen pisarniški prostor.

Preberi več

Agregat

Profesionalni, vsestranski, robustni,
kompaktni in prilagodljivi.

Preberi več

Ostala oprema

Ponujamo veliko kakovostne nove
in rabljene gradbene opreme.

Preberi več

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"V Klančarjih smo prepoznali zanesljivega in ambicioznega partnerja, ki sledi trendom v gradbeništvu in s katerim bomo vedno našli najboljšo rešitev, ko gre za žerjave. Skupno nam je to, da stremimo k zaposlovanju mladega in zagnanega kadra, željnega dela na projektih visoke zahtevnosti, kar našo panogo dela zanimivo in privlačno."

Makro 5  gradnje d.o.o. / Igor Hvastja, direktor

"Podjetje Klančar žerjavi je uspešno izvedlo postavitev žerjavov v dogovorjenem roku, to pa je ključnega pomena za vsak projekt. V primeru odkritih napak so prevzeli vso odgovornost in ravnali s popolnim zavedanjem razmer. S svojo strokovnostjo uživajo naše polno zaupanje, njihova služba za pomoč strankam in tehnična podpora pa sta pri našem sodelovanju odigrali pomembno vlogo."

Yapi Merkezi (Drugi tir - 2TDK) / Altan Miskioglu

"S podjetjem Klančar žerjavi delamo, ker imajo kvalitetne žerjave in dobro storitev. Najbolj pomembno je, da se, ko pride do okvar, hitro odzovejo in tudi rešijo. Rešijo pa tudi zelo zahtevne projekte, ko na prvi pogled žerjava sploh ni možno montirati."

Euro-Stan d.o.o. / Ilija Grgić

"Podjetje Klančar je zanesljiv partner, na katerega se lahko zanesete. Sodelovanje, ki smo ga imeli pri enem od naših projektov v Sloveniji, je bilo izjemno. Hitro in učinkovito so odgovorili na vsa naša vprašanja in dvome. Storitev, ki so jo zagotovili, je bila na visoki ravni, brez kakršnih koli težav. Stolpni žerjav Potain MD235, ki smo ga najeli od njih, je bil zanesljiv in je odigral ključno vlogo skozi celotno trajanje projekta. Iskreno priporočamo podjetje Klančar kot dobavitelja žerjavov."

GMC KOVI, kovinske konstrukcije, d.o.o.

"S komerkoli na vašem podjetju komuniciram, čutim ekipno vzdušje in poseben odnos in energijo. Res ne poznam drugega podjetja s takšno klimo."

SGP Zidgrad Idrija d.d. / Aleš Lampe

Naši naročniki