Naše reference

S polno paro in veliko predanostjo delamo vse leto, sodelujemo pri večjih in manjših projektih. Ker smo polni izkušenj in strokovnega znanja, gradbena podjetja rada sodelujejo z nami in cenijo naše nasvete. Vsakega dela se lotimo enako strokovno in enako zagnano.

Od začetkov do danes smo pomagali več kot 700 strankam, ki so nam zveste in se rade vračajo.

"Super je žerjav oddelal! Karkoli drugega nam ne bi tako pomagalo. Zelo zadovoljni."
AGM Nemec d.o.o., g. Dejan Turk - Trbovlje, 2016
"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016
"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: -Razlike v času, -zdravja, hrbtov in zadovoljstva fantov in -pristopa k delu."
Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič
"Super, fantje prezadovoljni! Gradnja leti in nimam več opravka s koordinacijo hiaba. Če ne bi vzel žerjava, bi naredil hudo napako. Samokolnice na gradbišču sploh nimamo več."
GP Keras d.o.o., g. Sabahudin Keranović - Ljubljana, 2015
"Gradnje hiše brez žerjava si sploh ne predstavljam več."
Jožko Gajšak s.p.
"Vsi se čudijo mešalcu za beton, ki ste nam ga prodali – dela neslišno. Delali smo ob gimnaziji, pouk pa je potekal nemoteno, brez hrupa. Tudi kvaliteta izstopa."
JAZBEC d.o.o., Tomaž Jazbec
"10 let že uporabljamo žerjav. Zelo smo zadovoljni. Za zgradit "bajto" rabiš 5 ljudi, prej smo jih potrebovali vsaj 10!"
RIMA d.o.o., g.Arif, vodja gradbišč
"Z žerjavom potrebujemo 1,5-2delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgradit povprečno hišo 200m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"
KONSTRUKCIJE d.o.o., g.Perčič
"Z žerjavom sem maksimalno zadovoljen! Imam tudi ''hiab'', ampak žerjav je prav druga zgodba. Žerjav je najboljši stroj, kar sem jih kdajkoli kupil."
AM-GRAD d.o.o., g. Marjan Jernejčič
"Ugotovil sem, da smo lahko konkurenčnejši v porabi časa za samo gradnjo. Z žerjavom gradnja ''leti''. Za vsako novogradnjo postavimo žerjav."
Jože Mehle s.p.
"Hvalabogu, da smo imeli žerjav - brez njega bi zmrznili!"
Jože Vidrih s.p.
"Podjetje KLANČAR ŽERJAVI d.o.o prava in zanesljiva izbira pri izbiri gradbenih odrov ali žerjavov, saj vam nudi strokovnost, zanesljivost, ter zdrav poslovni odnos. Sodelovanje z njimi je iskreno, prijetno, skratka tako kot mora biti."
Strabag d.o.o, Stanislav Škerjanc