Najem gradbenega žerjava

V le nekaj korakih do nekajkrat bolj učinkovitega dela

Najprej opravimo ogled gradbišča in nalog na njem ter vam predlagamo pravi žerjav za vaš projekt. Nato uredimo vso potrebno dokumentacijo za postavitev in upravljanje žerjava ter ga pred predajo še strokovno pregledamo. Tehnično brezhibnost in varnost žerjavov zagotavljamo z rednimi servisi, originalnimi rezervnimi deli in mesečnimi pregledi.

Morebitne tehnične težave naša ekipa izkušenih serviserjev odpravi 24 urah. Vsi naši žerjavi so zavarovani, tako da ste lahko pri delu popolnoma brez skrbi.

Svetujemo vam optimalen žerjav
za vaš projekt

Z veseljem bomo opravili ogled vašega gradbišča, kajti samo tako lahko ponudimo optimalno rešitev za vaš gradbeni projekt.

Enostaven najem žerjava

Res je preprosto, saj vse uredimo mi! Najprej si ogledamo gradbišče in izberemo žerjav, ki je pravi za vaše potrebe. Nato žerjav pripeljemo, postavimo in ga tudi vzdržujemo tekom celotnega obratovanja.

Svetovanje pri izbiri

Žerjavi so naša strast že več kot 40 let, zato ste lahko prepričani, da vam bomo znali svetovati kateri je najboljši za vaše potrebe.

Montaža, demontaža in premik

Ekipa izšolanih in izkušenih tehnikov poskrbi za hitro in varno montažo žerjava na vašem gradbišču. Situacijo obvladamo vedno in povsod, tudi na najzahtevnejših mestih.

Hitra in učinkovita gradnja

Žerjav opravlja delo na gradbišču veliko hitreje in učinkoviteje kot človek. Hitro in z lahkoto je kos marsikateri nalogi, ki bi vam drugače vzela veliko časa. 

Varnost

Prisotnost žerjava dokazano zmanjša število poškodb na gradbišču, saj delavce razbremeni težaških in nevarnih del.

Prihranek

Žerjav v povprečju nadomesti dva delavca ali več in delo opravi veliko hitreje, kar pomeni manj stroškov za vas.

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: Razlike v času, zdravja, hrbtov, zadovoljstva fantov in pristopa k delu."

Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič

"Vertikalno stebrno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o., Jure Kodrič

"Ne predstavljam, si kako bi tako zahteven projekt uspešno izpeljali brez vašega svetovanja in resnično odlične rešitve. V začetku smo dvomili, a zelo hitro dobili potrditev, da gre za odlično rešitev. Hvala še enkrat in se vidimo na naslednjem projektu."

Strabag d.o.o., Taras Acman (Cukrarna Ljubljana)

"Z žerjavom potrebujemo do 2 delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgraditi povprečno hišo 200 m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"

Konstrukcije d.o.o., g. Perčič

"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016

Naši naročniki