Najem gradbenega žerjava

V le nekaj korakih do nekajkrat bolj učinkovitega dela

Najprej opravimo ogled gradbišča in vam nudimo tehnično rešitev pri čemer predlagamo žerjav, ki je najbolj optimalen za vaš projekt.

Nato uredimo vso potrebno dokumentacijo za postavitev in upravljanje žerjava ter ga pred predajo še strokovno pregledamo. Tehnično brezhibnost in varnost žerjavov zagotavljamo z rednimi servisi, originalnimi rezervnimi deli in mesečnimi pregledi.

Morebitne tehnične težave naša ekipa izkušenih serviserjev odpravi v 24 urah. Vsi naši žerjavi so zavarovani, tako da ste lahko pri delu popolnoma brez skrbi.

Svetujemo vam optimalen žerjav
za vaš projekt

Z veseljem bomo opravili ogled vašega gradbišča, kajti samo tako lahko ponudimo optimalno rešitev za vaš gradbeni projekt.

Enostaven najem žerjava

Res je preprosto, saj vse uredimo mi! Najprej si ogledamo gradbišče in izberemo žerjav, ki je pravi za vaše potrebe. Nato žerjav pripeljemo, postavimo in ga tudi vzdržujemo tekom celotnega obratovanja.

Svetovanje pri izbiri

Žerjavi so naša strast že več kot 40 let, zato ste lahko prepričani, da vam bomo znali svetovati kateri je najboljši za vaše potrebe.

Montaža, demontaža in premik

Ekipa izšolanih in izkušenih tehnikov poskrbi za hitro in varno montažo žerjava na vašem gradbišču. Situacijo obvladamo vedno in povsod, tudi na najzahtevnejših mestih.

Hitra in učinkovita gradnja

Žerjav opravlja delo na gradbišču veliko hitreje in učinkoviteje kot človek. Hitro in z lahkoto je kos marsikateri nalogi, ki bi vam drugače vzela veliko časa. 

Varnost

Prisotnost žerjava dokazano zmanjša število poškodb na gradbišču, saj delavce razbremeni težaških in nevarnih del.

Prihranek

Žerjav v povprečju nadomesti dva delavca ali več in delo opravi veliko hitreje, kar pomeni manj stroškov za vas.

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"V Klančarjih smo prepoznali zanesljivega in ambicioznega partnerja, ki sledi trendom v gradbeništvu in s katerim bomo vedno našli najboljšo rešitev, ko gre za žerjave. Skupno nam je to, da stremimo k zaposlovanju mladega in zagnanega kadra, željnega dela na projektih visoke zahtevnosti, kar našo panogo dela zanimivo in privlačno."

Makro 5  gradnje d.o.o. / Igor Hvastja, direktor

"Podjetje Klančar žerjavi je uspešno izvedlo postavitev žerjavov v dogovorjenem roku, to pa je ključnega pomena za vsak projekt. V primeru odkritih napak so prevzeli vso odgovornost in ravnali s popolnim zavedanjem razmer. S svojo strokovnostjo uživajo naše polno zaupanje, njihova služba za pomoč strankam in tehnična podpora pa sta pri našem sodelovanju odigrali pomembno vlogo."

Yapi Merkezi (Drugi tir - 2TDK) / Altan Miskioglu

"S podjetjem Klančar žerjavi delamo, ker imajo kvalitetne žerjave in dobro storitev. Najbolj pomembno je, da se, ko pride do okvar, hitro odzovejo in tudi rešijo. Rešijo pa tudi zelo zahtevne projekte, ko na prvi pogled žerjava sploh ni možno montirati."

Euro-Stan d.o.o. / Ilija Grgić

"Podjetje Klančar je zanesljiv partner, na katerega se lahko zanesete. Sodelovanje, ki smo ga imeli pri enem od naših projektov v Sloveniji, je bilo izjemno. Hitro in učinkovito so odgovorili na vsa naša vprašanja in dvome. Storitev, ki so jo zagotovili, je bila na visoki ravni, brez kakršnih koli težav. Stolpni žerjav Potain MD235, ki smo ga najeli od njih, je bil zanesljiv in je odigral ključno vlogo skozi celotno trajanje projekta. Iskreno priporočamo podjetje Klančar kot dobavitelja žerjavov."

GMC KOVI, kovinske konstrukcije, d.o.o.

"S komerkoli na vašem podjetju komuniciram, čutim ekipno vzdušje in poseben odnos in energijo. Res ne poznam drugega podjetja s takšno klimo."

SGP Zidgrad Idrija d.d. / Aleš Lampe

Naši naročniki