Servis gradbenega žerjava

Servis, montaža, svetovanje in pregled žerjava

Želite 100 % zanesljiv in s strani strokovnjakov pregledan žerjav? Za varnost poskrbimo s strokovnimi montažami, servisi, originalnimi rezervnimi deli in rednimi pregledi. Če pride do napake pri delovanju žerjava, naša ekipa serviserjev opravi servis gradbenega žerjava v najkrajšem možnem času.

V kolikor žerjava še nimate, ga lahko pri nas najamete ali kupite.

Tudi vaš žerjav potrebuje vzdrževanje in reden servis za varno in tekoče delo

Pregled ključnih elementov žerjava

Jeklene vrvi, konstrukcija, zavore, motorji, končna stikala, hidravlika – vse to so ključni deli žerjava, ki ne smejo zatajiti.

Tehtanje in nastavitve preobremenilnih stikal

Poskrbite za svojo varnost in za varno delovanje žerjava. S certificiranimi tehtnicami in strokovnim znanjem nastavimo nosilnost žerjava. 

Zamenjava jeklenih vrvi

K vzdrževanju žerjavov sodi tudi zamenjava jeklenih vrvi. Delo opravimo neposredno na terenu. Ustrezne jeklene vrvi in strokovno izvedena menjava sta ključna za vaše varno delo (brez prekinitev).

Električna omarica in motorji

Menjave in nastavitve frekvenčnih regulatorjev ter ostale elektronike in napeljave.

Radio komande

Popravljamo vaše radiokomande, rezervne dele in tudi nove radiokomande pa imamo vedno na zalogi.

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"V Klančarjih smo prepoznali zanesljivega in ambicioznega partnerja, ki sledi trendom v gradbeništvu in s katerim bomo vedno našli najboljšo rešitev, ko gre za žerjave. Skupno nam je to, da stremimo k zaposlovanju mladega in zagnanega kadra, željnega dela na projektih visoke zahtevnosti, kar našo panogo dela zanimivo in privlačno."

Makro 5  gradnje d.o.o. / Igor Hvastja, direktor

"Podjetje Klančar žerjavi je uspešno izvedlo postavitev žerjavov v dogovorjenem roku, to pa je ključnega pomena za vsak projekt. V primeru odkritih napak so prevzeli vso odgovornost in ravnali s popolnim zavedanjem razmer. S svojo strokovnostjo uživajo naše polno zaupanje, njihova služba za pomoč strankam in tehnična podpora pa sta pri našem sodelovanju odigrali pomembno vlogo."

Yapi Merkezi (Drugi tir - 2TDK) / Altan Miskioglu

"S podjetjem Klančar žerjavi delamo, ker imajo kvalitetne žerjave in dobro storitev. Najbolj pomembno je, da se, ko pride do okvar, hitro odzovejo in tudi rešijo. Rešijo pa tudi zelo zahtevne projekte, ko na prvi pogled žerjava sploh ni možno montirati."

Euro-Stan d.o.o. / Ilija Grgić

"Podjetje Klančar je zanesljiv partner, na katerega se lahko zanesete. Sodelovanje, ki smo ga imeli pri enem od naših projektov v Sloveniji, je bilo izjemno. Hitro in učinkovito so odgovorili na vsa naša vprašanja in dvome. Storitev, ki so jo zagotovili, je bila na visoki ravni, brez kakršnih koli težav. Stolpni žerjav Potain MD235, ki smo ga najeli od njih, je bil zanesljiv in je odigral ključno vlogo skozi celotno trajanje projekta. Iskreno priporočamo podjetje Klančar kot dobavitelja žerjavov."

GMC KOVI, kovinske konstrukcije, d.o.o.

"S komerkoli na vašem podjetju komuniciram, čutim ekipno vzdušje in poseben odnos in energijo. Res ne poznam drugega podjetja s takšno klimo."

SGP Zidgrad Idrija d.d. / Aleš Lampe

Naši naročniki