Servis gradbenega žerjava

Servis, montaža, svetovanje in pregled žerjava

Želite 100 % zanesljiv in s strani strokovnjakov pregledan žerjav? Za varnost poskrbimo s strokovnimi montažami, servisi, originalnimi rezervnimi deli in rednimi pregledi. Če pride do napake pri delovanju žerjava, naša ekipa serviserjev odpravi težavo v najkrajšem možnem času.

Tudi vaš žerjav potrebuje vzdrževanje in reden servis za varno in tekoče delo

Pregled ključnih elementov žerjava

Jeklene vrvi, konstrukcija, zavore, motorji, končna stikala, hidravlika – vse to so ključni deli žerjava, ki ne smejo zatajiti.

Tehtanje in nastavitve preobremenilnih stikal

Poskrbite za svojo varnost in za varno delovanje žerjava. S certificiranimi tehtnicami in strokovnim znanjem nastavimo nosilnost žerjava. 

Zamenjava jeklenih vrvi

K vzdrževanju žerjavov sodi tudi zamenjava jeklenih vrvi. Delo opravimo neposredno na terenu. Ustrezne jeklene vrvi in strokovno izvedena menjava sta ključna za vaše varno delo (brez prekinitev).

Električna omarica in motorji

Menjave in nastavitve frekvenčnih regulatorjev ter ostale elektronike in napeljave.

Radio komande

Popravljamo vaše radiokomande, rezervne dele in tudi nove radiokomande pa imamo vedno na zalogi.

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: Razlike v času, zdravja, hrbtov, zadovoljstva fantov in pristopa k delu."

Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič

"Vertikalno stebrno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o., Jure Kodrič

"Ne predstavljam, si kako bi tako zahteven projekt uspešno izpeljali brez vašega svetovanja in resnično odlične rešitve. V začetku smo dvomili, a zelo hitro dobili potrditev, da gre za odlično rešitev. Hvala še enkrat in se vidimo na naslednjem projektu."

Strabag d.o.o., Taras Acman (Cukrarna Ljubljana)

"Z žerjavom potrebujemo do 2 delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgraditi povprečno hišo 200 m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"

Konstrukcije d.o.o., g. Perčič

"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016

Naši naročniki