Pisarniški kontejnerji

Udobne pisarne na terenu

S prenosnimi pisarniškimi kontejnerji lahko v zelo kratkem času ustvarite individualen in posebej prilagojen pisarniški prostor. Kontejnerji nudijo hitro, cenovno ugodno in prilagodljivo rešitev, ko potrebujete visokokakovosten prostor.

V ponudbi imamo nove in rabljene pisarniško skladiščne kontejnerje. Za prevoz do željene lokacije, lahko poskrbite sami ali pa vam tudi pri tem pomagamo mi.

Pisarniški kontejner

Obišči spletno trgovino

Novi in rabljeni pisarniški kontejnerji

Dimenzije in oprema za vse potrebe

Ponujamo pisarniške kontejnerje različnih dolžin (3 m, 4 m, 5 m in 6 m), mogoče je pa tudi združiti kontejnerje v večjo enoto – dvojni kontejner dimenzij 6 x 2,8 m.

Kontejnerje vam lahko po dogovoru opremimo tudi s pisarniško opremo po vaših potrebah (mize, stoli, predalniki, omare, grelniki …).

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: Razlike v času, zdravja, hrbtov, zadovoljstva fantov in pristopa k delu."

Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič

"Vertikalno stebrno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o., Jure Kodrič

"Ne predstavljam, si kako bi tako zahteven projekt uspešno izpeljali brez vašega svetovanja in resnično odlične rešitve. V začetku smo dvomili, a zelo hitro dobili potrditev, da gre za odlično rešitev. Hvala še enkrat in se vidimo na naslednjem projektu."

Strabag d.o.o., Taras Acman (Cukrarna Ljubljana)

"Z žerjavom potrebujemo do 2 delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgraditi povprečno hišo 200 m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"

Konstrukcije d.o.o., g. Perčič

"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016

Naši naročniki