Prodaja gradbenega žerjava

Ko bo vaš, se boste spraševali: Zakaj ga nisem kupil že prej?

Žerjav občutno olajša in poceni delo na gradbišču. V ponudbi imamo rabljene in popolnoma nove gradbene žerjave. Rabljeni žerjavi so odlično ohranjeni in tehnično brezhibni, saj so redno in strokovno servisirani. Nanje nudimo tudi garancijo.

Zaradi dolgoletnih izkušenj vam znamo pri izbiri strokovno svetovati, tako da boste res izbrali žerjav, ki bo optimalen za vaše delo. Ob nakupu uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo.

Po nakupu se lahko na nas zanesete vedno, ko boste potrebovali servis in originalne rezervne dele. Oboje nudimo po konkurenčnih cenah.

Vložek v nakup žerjava
se hitro povrne

Hitrejša in učinkovitejša gradnja

Žerjav je izjemno močen in se ne utrudi. Na gradbišču kraljuje in z lahkoto premika materiale vseh vrst in teže: armaturo, podpornike, opaž, lesene špirovce, odpadni material, beton, železne konstrukcije in drugo.

Večja varnost na gradbišču

Z uporabo žerjava se varnost na gradbišču poveča. Vsi premiki so namreč enostavni in nadzorovani.

Večje zadovoljstvo delavcev

Ker žerjav prevzame težaško delo, se povečata zadovoljstvo in motivacija delavcev. Posledično in dokazano se zmanjša tudi odsotnost delavcev zaradi zdravstvenih težav. Ekipa čuti, da je cenjena in spoštovana.

Profesionalnost, vidna že od daleč

Uporaba žerjava poveča vašo kompetentnost in vaš profesionalni odnos do dela se vidi že od daleč. In to je odlična reklama za nove stranke.

Večji dobiček

Z uporabo žerjava prihranite delovne ure, zmanjšate odhode na bolniško ter dvignete motiviranost ekipe in ugled med investitorji. Vse to se pozna pri dobičku.

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: Razlike v času, zdravja, hrbtov, zadovoljstva fantov in pristopa k delu."

Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič

"Vertikalno stebrno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o., Jure Kodrič

"Ne predstavljam, si kako bi tako zahteven projekt uspešno izpeljali brez vašega svetovanja in resnično odlične rešitve. V začetku smo dvomili, a zelo hitro dobili potrditev, da gre za odlično rešitev. Hvala še enkrat in se vidimo na naslednjem projektu."

Strabag d.o.o., Taras Acman (Cukrarna Ljubljana)

"Z žerjavom potrebujemo do 2 delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgraditi povprečno hišo 200 m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"

Konstrukcije d.o.o., g. Perčič

"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016

Naši naročniki