Nakup gradbenega žerjava

Ko bo vaš, se boste spraševali: Zakaj ga nisem kupil že prej?

Nakup gradbenega žerjava občutno olajša in poceni delo na gradbišču. V ponudbi imamo rabljene in popolnoma nove gradbene žerjave. Rabljeni žerjavi so odlično ohranjeni in tehnično brezhibni, saj so redno in strokovno servisirani. Nanje nudimo tudi garancijo.

Zaradi dolgoletnih izkušenj vam znamo pri izbiri strokovno svetovati, tako da boste res izbrali žerjav, ki bo optimalen za vaše delo. Ob nakupu žerjava vam uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo.

Po nakupu se lahko na nas zanesete vedno, ko boste potrebovali servis in originalne rezervne dele. Oboje nudimo po konkurenčnih cenah.

V primeru, da se ne odločite za nakup žerjava, vam nudimo tudi najem.

Vložek v nakup gradbenega žerjava
se hitro povrne

Hitrejša in učinkovitejša gradnja

Žerjav je izjemno močen in se ne utrudi. Na gradbišču kraljuje in z lahkoto premika materiale vseh vrst in teže: armaturo, podpornike, opaž, lesene špirovce, odpadni material, beton, železne konstrukcije in drugo. 

Večja varnost na gradbišču

Z uporabo žerjava se varnost na gradbišču poveča. Vsi premiki so namreč enostavni in nadzorovani.

Večje zadovoljstvo delavcev

Ker žerjav prevzame težaško delo, se povečata zadovoljstvo in motivacija delavcev. Posledično in dokazano se zmanjša tudi odsotnost delavcev zaradi zdravstvenih težav. Ekipa čuti, da je cenjena in spoštovana.

Profesionalnost, vidna že od daleč

Uporaba žerjava poveča vašo kompetentnost in vaš profesionalni odnos do dela se vidi že od daleč. In to je odlična reklama za nove stranke.

Nakup gradbenega žerjava = večji dobiček

Z uporabo gradbenega žerjava prihranite delovne ure, zmanjšate odhode na bolniško ter dvignete motiviranost ekipe in ugled med investitorji. Vse to se pozna pri dobičku.

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"V Klančarjih smo prepoznali zanesljivega in ambicioznega partnerja, ki sledi trendom v gradbeništvu in s katerim bomo vedno našli najboljšo rešitev, ko gre za žerjave. Skupno nam je to, da stremimo k zaposlovanju mladega in zagnanega kadra, željnega dela na projektih visoke zahtevnosti, kar našo panogo dela zanimivo in privlačno."

Makro 5  gradnje d.o.o. / Igor Hvastja, direktor

"Podjetje Klančar žerjavi je uspešno izvedlo postavitev žerjavov v dogovorjenem roku, to pa je ključnega pomena za vsak projekt. V primeru odkritih napak so prevzeli vso odgovornost in ravnali s popolnim zavedanjem razmer. S svojo strokovnostjo uživajo naše polno zaupanje, njihova služba za pomoč strankam in tehnična podpora pa sta pri našem sodelovanju odigrali pomembno vlogo."

Yapi Merkezi (Drugi tir - 2TDK) / Altan Miskioglu

"S podjetjem Klančar žerjavi delamo, ker imajo kvalitetne žerjave in dobro storitev. Najbolj pomembno je, da se, ko pride do okvar, hitro odzovejo in tudi rešijo. Rešijo pa tudi zelo zahtevne projekte, ko na prvi pogled žerjava sploh ni možno montirati."

Euro-Stan d.o.o. / Ilija Grgić

"Podjetje Klančar je zanesljiv partner, na katerega se lahko zanesete. Sodelovanje, ki smo ga imeli pri enem od naših projektov v Sloveniji, je bilo izjemno. Hitro in učinkovito so odgovorili na vsa naša vprašanja in dvome. Storitev, ki so jo zagotovili, je bila na visoki ravni, brez kakršnih koli težav. Stolpni žerjav Potain MD235, ki smo ga najeli od njih, je bil zanesljiv in je odigral ključno vlogo skozi celotno trajanje projekta. Iskreno priporočamo podjetje Klančar kot dobavitelja žerjavov."

GMC KOVI, kovinske konstrukcije, d.o.o.

"S komerkoli na vašem podjetju komuniciram, čutim ekipno vzdušje in poseben odnos in energijo. Res ne poznam drugega podjetja s takšno klimo."

SGP Zidgrad Idrija d.d. / Aleš Lampe

Naši naročniki