Gradbeni oder

Prava rešitev za varno in enostavno delo na stavbi

Gradbeni oder H zagotavlja hitro montažo in omogoča varno delo na gradbišču. Sporočite nam mere vaše stavbe in poslali vam bomo ponudbo za oder z vso nujno in dodatno opremo. Oder lahko pri nas najamete, če ga potrebujete pogosto, pa je bolj rentabilen odkup. Po dogovoru oder tudi dostavimo in zmontiramo ter ga po zaključku del odpeljemo.

Kako do gradbenega odra H?

  • Svetovanje in najem gradbenega odra
  • Enostaven najem z možnostjo dostave, montaže in demontaže
  • Prodaja novih in rabljenih odrov
  • Garancija tudi na rabljene odre

Svetovanje in najem gradbenega odra

Koliko metrov odra boste potrebovali izračunamo na podlagi mer stavbe za katero potrebujete gradbeni oder. V ponudbo vračunamo vse nujne elemente, po želji pa tudi specialne elemente in dodatno opremo.

Nudimo enostaven najem z možnostjo dostave, montaže in demontaže. Pripravimo vse dele odra, ki so zajeti v ponudbi. Če želite, pa lahko dele tudi dostavimo na gradbišče in oder zmontiramo, po koncu del pa ga razstavimo in odpeljemo.

Prodaja novih in rabljenih odrov

Če gradbeni oder H potrebujete pogosto, je smotrno razmisliti o nakupu. Pri nas so na voljo novi, pa tudi odlično ohranjeni rabljeni gradbeni odri H.

Garancijo nudimo tudi na rabljene odre. Ker se zavedamo, da je oprema varna samo ob rednem vzdrževanju, za odre lepo skrbimo. Zato vam brez težav tudi ob nakupu rabljenega gradbenega odra H nudimo garancijo.

Kontaktiraj nas

Sporočite nam svoje želje, potrebe, izzive, težave ali vprašanja. Verjamemo, da vas bomo z našim znanjem, izkušnjami in rešitvami navdušili.

Stranke o nas

"Žerjav postavimo na vsako gradbišče zaradi: Razlike v času, zdravja, hrbtov, zadovoljstva fantov in pristopa k delu."

Prenova Ozbič d.o.o., Matjaž Ozbič

"Vertikalno stebrno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega objekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi vsa potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!"

Format d.o.o., Jure Kodrič

"Ne predstavljam, si kako bi tako zahteven projekt uspešno izpeljali brez vašega svetovanja in resnično odlične rešitve. V začetku smo dvomili, a zelo hitro dobili potrditev, da gre za odlično rešitev. Hvala še enkrat in se vidimo na naslednjem projektu."

Strabag d.o.o., Taras Acman (Cukrarna Ljubljana)

"Z žerjavom potrebujemo do 2 delavca manj, se pravi 800 delovnih ur je "prišparanih" za zgraditi povprečno hišo 200 m2. Delo poteka bolj varno in sproščeno!"

Konstrukcije d.o.o., g. Perčič

"Žerjav in opaž, to je to. Hvala vam! Lepo gradbišče, fantje zadovoljni, investitor zadovoljen, vsi zadovoljni. Super!"
ZI INVESTICIJE d.o.o., g. Igor Sinković - Trnovo, 2016

Naši naročniki