Team building čarodejev, kavbojcev in dirkačev

Drugi letošnji dvodnevni teambuilding je za nami. Kot ponavadi tudi tokrat sodelavcem nismo povedali, kam gremo in kaj bomo počeli.  Pred odhodom so prejeli le nekaj namigov in navodila kaj potrebujejo s seboj. 
 
Naša destinacija je bil Hosta Pub, piknik plac v Grosuplju kjer nas je najprej obiskal znani čarodej Magic Aleksander.  S svojimi triki nas je pustil odprtih ust od navdušenja in začudenosti. Nekaj nam jih je celo razodel in razložil. 
 
Sledil je Klančarjev premik (naš interni dogodek, ki smo ga tokrat vključili v team building). Predstavili so se nam najnovejši sodelavci, David in Andrej pa sta nam predstavila tematiki prejemki zaposlenih in dobiček v podjetju. Temi o katerih se ponavadi ne govori veliko, a je njuno razumevanje zelo pomembno.
 
V popoldanskih urah smo imeli predavanje “barbecue” žar mojstra Aleša Omejca. V sklopu predavanja smo imeli tudi delavnico, kjer smo si zmešali začimbne mešanice za žar. Aleš pa je že od jutra pripravljal našo večerjo (meso je pripravljal v “smokerjih” kar 11 ur!). Še sedaj se nam cedijo sline po tisti večerji. 
 
Vrhunec večera pa je bil v znamenju kavbojcev. Na vrsti je bil namreč plesni tečaj “country line dance” plesa. Obiskali so nas plesalci iz plesne šole WILD WEST Country Line Dance, nas naučili eno lažjo koreografijo in nam tudi sami zaplesali nekaj zahtevnejših koreografij. Za zaključek smo imeli plesno tekmovanje, kjer smo naučeno koreografijo plesali na vedno hitrejši ritem. Najbolj so se izkazali David, Jana, Polona in Sanja. 
 
Večer smo zaključili z zabavo, kjer je svoj kamenček v mozaik pristavil še profi barman Anže (Barman.si) z odličnimi koktejli. 
Drugi dan smo se zabavali na Grand Prix Party-ju  (Maya & Labrca) – postali smo pravi konstruktorji formul. Iz priloženih materialov (karton, deska, lepila, barve itd.) smo morali sestaviti formulo, ki je bila sposobna manevriranja in biti hkrati najhitrejša v konkurenci. Razdeljeni smo bili v tri skupine, ki so skonstruirale vsaka svojo formulo. Sledilo je tekmovanje v treh disciplinah (izgled formule, ravninska dirka po asfaltu in off-road dirka z nekaj zavoji) in ogromno smeha.