Gradbeno dvigalo na 40 metrih višine

Naši monterji in serviserji se s takšnimi višinami srečujejo zelo pogosto. Na takšnih višinah redno svoje delo opravljajo tudi krovci.

Lani smo z ekipo krovcev iz podjetja Format d.o.o. sodelovali pri sanaciji strehe ene od stolpnic na Gradnikovih brigadah v Novi Gorici.

Za ta projekt smo uporabili naše gradbeno dvigalo Electroelsa PM-M20, ki je omogočilo hiter in predvsem varen prevoz materiala in delavcev na vrh stavbe. Brez dvigala bi bilo delo veliko težje in počasnejše.

Naročnik je bil z našo rešitvijo zelo zadovoljen:
Gradbeno dvigalo nam je zelo poenostavilo sanacijo strehe visokega projekta. Delo je potekalo hitreje in varneje, kot bi sicer. Z dvigalom smo transportirali tako delavce, kot tudi ves potreben material in orodje. Veselimo se nadaljnega sodelovanja!

Če tudi vi potrebujete gradbeno dvigalo za vaš projekt, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo poiskati najbolj učinkovito rešitev. Gradbeno dvigalo je namreč primerno za različne vrste objektov in del.

Če morda niste prepričani in se sprašujete ali bi tudi v vašem primeru gradbeno dvigalo olajšalo in pohitrilo delo, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.