Team building z buggyji, konji in dobro fešto

Na drugi letošnji team building smo se podali v hrvaško Istro.

Buggyji konji in prah

Prva destinacija je bil Ranč Barba Tone v Manjadvorcih, kjer smo imeli tri aktivnosti. Uživali smo v “off-road” vožnji z buggyji po zelooo prašnih in razgibanih gozdnih poteh.  Preizkusili smo se v jahanju konjev – vsak je zajahal svojega in skupaj smo se podali na sprehod v naravo. Večina nas je bila na konju prvič, tako da je bila izkušnja res posebna. Tretja aktivnost pa so bile zabavne tekmovalne igre na ranču. 

Vožnja z buggyji. Team building v Istri.
Jahanje konjev. Team building v Istri.

Oddih na bazenu in zabava

Sledilo je odlično kosilo v “istarskoj konobi”, zatem pa smo se odpravili v Peroj, kjer smo se v hotelu do večerje sproščeno družili na bazenu. Zvečer smo se z avtobusom odpravili na zabavo v Medulin, kjer smo v tamkajšnjem beach baru dokazali, da še znamo dobro zažurati. 

Grajske igre

Naslednje jutro smo z aktivnostmi nadaljevali na gradu  Morosini-Grimani v vasi Svetvinčenat. Možgane smo napenjali v zanimivi “escape room” igri, ki se je odvijala po celotnem gradu, cilj igre pa je bil izvleči meč iz kamna. Druga aktivnost je bilo “iskanje zakladov”, kjer smo v skupinah iskali določene detajle v okolici gradu in s tem nabirali točke. 

Tako je za nami še en čudovit ekipni dogodek, ki nas je samo še bolj povezal v super uigrano ekipo.

Team building v Istri.