Zaposlimo: TEHNOLOG, NAČRTOVALEC CAD (m/ž)

V sklopu “zaposlitvenega meseca” objavljamo prvo delovno mesto: Tehnolog, načrtovalec CAD (m/ž)

IŠČEMO
Osebo odprto za nova znanja, iznajdljivo, samostojno, zagnano, s poznavanjem področja tehnologije strojne opreme. Osebo, ki je samostojna in je hkrati timski igralec. Pričakujemo znanje angleškega in hrvaškega jezika ter poznavanja sistema AutoCAD.

PONUJAMO
Dinamično delo v prijetnem in spodbudnem delovnem okolju, možnost dodatnega usposabljanja in nadpovprečnega osebnega razvoja. Zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

OPIS DELOVNEGA MESTA IN NALOG
Tehnolog, načrtovalec CAD na področju stolpnih žerjavov je odgovoren za oblikovanje in načrtovanje rešitev za postavitev stolpnih žerjavov na gradbiščih. To običajno vključuje izdelavo tehničnih risb in dokumentov, izračune, sodelovanje z drugimi člani ekipe in strankami ter prilagajanje načrtov po potrebi za izpolnjevanje posebnih zahtev in potreb. Za izdelavo natančnih in podrobnih načrtov uporablja programsko opremo za računalniško podprto načrtovanje (CAD). To delovno mesto zahteva tehnično znanje, pozornost do podrobnosti, učinkovitost in dobre komunikacijske sposobnosti.
Delo tehnologa, načrtovalca CAD je ključnega pomena za zagotavljanje varne in učinkovite postavitve stolpnih žerjavov na gradbiščih.

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ
Rok za oddajo prijave za to delovno mesto je do vključno 6. aprila 2023.
Prijavni obrazec in več informacij na tej povezavi

Ne zamudite priložnosti in se nam pridružite v ZAPOSLITVENEMU MESECU – “JE PRIŠEL TVOJ ČAS?”.