Akrobati v podjetništvu – Pogled v prihodnost s Primorskega razvojnega foruma

V torek 28.11.2023 se je v Sežani odvil Primorski razvojni forum. Dogodek, ki je zbral vplivne poslovneže, občinske voditelje in vladne predstavnike, je bil osredotočen na razpravo o poslovni prihodnosti naše regije.

Med množico tem, ki so bile predmet razprave, je posebno pozornost pritegnila okrogla miza z naslovom “Kje so meje, kako jih premikajo”. Domen Gaiman, predstavnik priznane akrobatske skupine Dunking Devils, je s svojim živahnim in navdihujočim govorom o “akrobatiki v podjetništvu” uradno odprl razpravo.

Andrej Klančar, Klančar žerjavi

Poseben poudarek je bil namenjen našemu sodelovanju z ekipo Dunking Devils. Direktor našega podjetja, Andrej Klančar, je skupaj z Gaimanom razpravljal o pomenu (pre)drznosti, o tem, kako lahko kultura z manj jamranja in z več inovativnosti, sodelovanja ter kreativnosti pozitivno vpliva na poslovni svet. Ta dialog je ponudil vpogled v to, kako naše podjetje Klančar žerjavi vzpodbuja te vrednote v vsakdanjem poslovanju.

Okroglo mizo so obogatili tudi Luka Železnik in Dejan Kobal iz podjetja KingsBox ter Željko Perović iz podjetja Intervela.

primorski_forum_091_jm
primorski_forum_013_jm
S tem dogodkom smo se ponovno potrdili kot “Desna roka učinkovitih gradbišč”, ne samo skozi naše osnovne dejavnosti, temveč tudi s prispevkom k bogatenju poslovne kulture v naši regiji.