V Dnevniku o nas: Z žerjavi na največjih gradbenih projektih

Ponosno delimo novico, objavljeno v Dnevniku, ki prikazuje našo rast in razvoj.Po nominaciji za gazelo primorsko-notranjske regije, Klančar žerjavi nadaljujemo z impresivno rastjo, ki je rezultat našega osredotočanja na inovacije, širitev na tuje trge in digitalizacijo.

Z več kot 20-odstotno letno rastjo in pričakovanimi prihodki v višini 6,5 milijona evrov, smo dokaz, da je usmerjenost v kakovost, razvoj in odličnost ključna za dolgoročni uspeh.Naša ekipa se ne samo širi, ampak se tudi nenehno razvija, s čimer zagotavljamo vrhunsko storitev in opremo.

Gradbišče Ilirija v Ljubljani
potain-sp235b-1999-1

Povečanje naše flote žerjavov z 90 na 120 v samo dveh letih odraža našo zavezanost k odzivnosti na potrebe trga.Smo podjetje, ki postavlja temelje za dolgoročna partnerstva, zgrajena na skupnih vrednotah in ciljih.

Naša vizija ni le rast na domačem trgu, ampak tudi močna prisotnost na mednarodni sceni, s posebnim poudarkom na hrvaškem in italijanskem trgu.Zavezani smo k zagotavljanju vrhunske opreme in storitev, ki ne samo izpolnjujejo, ampak presegajo pričakovanja naših strank.

Vabimo vas, da preberete več o naših strategijah, inovacijah in prihodnjih načrtih v celotnem članku na portalu Dnevnik.